Aaron Post, eigenaar van Lunch- en Wijnbar Rembrandt bedient zijn gasten op het terras aan de Marktstraat.  Hij hoopt net als Café de Flierefluiter - aan de overzijde verderop in de straat, met groene zonwering -  klanten op het terras ook na 23.00 uur een glas wijn in te kunnen schenken.
Volledig scherm
PREMIUM
Aaron Post, eigenaar van Lunch- en Wijnbar Rembrandt bedient zijn gasten op het terras aan de Marktstraat. Hij hoopt net als Café de Flierefluiter - aan de overzijde verderop in de straat, met groene zonwering - klanten op het terras ook na 23.00 uur een glas wijn in te kunnen schenken. © Maarten Sprangh

Uitbaatster Café de Flierefluiter krijgt bijval in terrasdiscussie Apeldoorn: ‘Nooit, maar dan ook nooit heb ik maar 1 minuutje overlast gehad van het terras’

Betutteling; ondernemertje pesten; wanneer wordt Apeldoorn nou eens een stad? Uitbaatster Jessica van der Elburg van Café de Flierefluiter aan de Marktstraat krijgt op social media veel bijval in haar strijd om gasten ook na 23.00 uur op haar terras te mogen bedienen. Als ze dat tóch doet, riskeert ze dat er een boete op de deurmat ploft. Het terras open na 23.00 uur mag namelijk niet van B en W.

’Ik woon pal achter het café de Flierefluiter en nooit, maar dan ook nooit heb ik ook maar 1 minuutje overlast gehad van het terras. De Marktstraat wordt eindelijk een levendige straat en wordt samengetrokken met de Hoofdstraat. Dan hoort het mijns inziens wel tot het uitgaansgebied binnenstad van Apeldoorn. Laten we alsjeblieft een beetje coulant zijn voor de kleine ondernemers die Apeldoorn bruisender willen maken'. 

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn