Recreatiepark Beekbergen is het eerste park van TopParken met een compleet ingerichte hondenspeeltuin.
Volledig scherm
Recreatiepark Beekbergen is het eerste park van TopParken met een compleet ingerichte hondenspeeltuin. © Recreatiepark Beekbergen

Uitbreiding vakantiepark Beekbergen afgerond, mét speciale speeltuin voor honden

Recreatiepark Beekbergen van TopParken is door de overname vorig jaar van de voormalige camping Berkenrode flink uitgebreid. De integratie van dit nieuwe gedeelte is nu afgerond. Ook zijn diverse faciliteiten op het vakantiepark vernieuwd. Voor honden is er zelfs een compleet ingerichte hondenspeeltuin aangelegd.

 1. Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustrerende middag en Diepenveen wint de clash der middenmoters
  Was dit de laatste?

  Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustreren­de middag en Diepenveen wint de clash der middenmo­ters

  Of onze amateurclubs in het restant van dit kalenderjaar nog in actie komen? Dat zal moeten blijken. Mocht dat niet het geval zijn, hebben de zondagclubs er in ieder geval alles aan gedaan om er een gedenkwaardige laatste speeldag van 2021 van te maken. Dat geldt vooral voor het nog altijd ongeslagen Wacker, dat veel te sterk was voor Zandhuizen. Ook Loenermark beleefde een eenvoudige middag, terwijl Heino en Heeten hun thuiswedstrijd anders hadden voorgesteld.
 2. Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’
  PREMIUM
  4

  Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’

  Ondernemer Jeroen Schreurs is woedend op de gemeente Voorst. De glamping die hij dit jaar wilde beginnen op Bussloo, werd eerder on hold gezet vanwege onderzoek naar de beschermde vleermuis in het recreatiegebied. En hoewel daaruit blijkt dat een glamping geen bedreiging vormt voor de dieren, wil de gemeente toch geen groen licht geven. ,,Ik ben razend. Ik sta op het punt een rechtszaak te beginnen tegen de gemeente.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn