Ronald Duits is met zijn bedrijf Globen verhuisd naar een nieuwbouwpand aan de Europaweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald Duits is met zijn bedrijf Globen verhuisd naar een nieuwbouwpand aan de Europaweg. © Kevin Hagens

Uitzendbureau Globen groeit alweer uit hoofdkantoor in Apeldoorn

Globen heeft een nieuw pand aan de Europaweg in gebruik genomen. Het uitzendbureau dat niet alleen mensen, maar ook materieel beschikbaar stelt, was op Apeldoorn Noord uit het jasje gegroeid. Het bedrijf van Ronald Duits heeft naast het hoofdkantoor nog zes vestigingen in het land.

Apeldoorner Ronald Duits (37) startte zijn zaak in 2006. Een dienstverlenend bedrijf in de groene en infrasector. ,,Ik heb eerst grondig onderzoek gedaan naar de mogelijkheden. En met een aantal aannemers aan tafel gezeten en gevraagd: Waar liggen jullie behoeftes? Het was al snel duidelijk dat er niet alleen vraag was naar personeel. De jaren 2006 en 2007 waren gunstige tijden. Ook daarna, in de crisisjaren hebben we groei weten te realiseren. We hebben toen werknemers laten omscholen van de bouw naar de infra- en groensector.’’

  1. Vleesverwerker Vion verder onder vuur, vertrouwen is weg
    PREMIUM
    Video

    Vleesver­wer­ker Vion verder onder vuur, vertrouwen is weg

    Vleesverwerker Vion laat per direct meer dan vijftig touringcars rijden om medewerkers, veelal arbeidsmigranten, van en naar slachterijen te brengen. ,,Een supergoed plan, maar natuurlijk veel te laat’’, zegt de Apeldoornse burgemeester Ton Heerts. Als voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) liet hij de Vion-slachterij in Apeldoorn woensdag vergrendelen toen bleek dat het vervoer van slachthuismedewerkers in strijd was met de coronarichtlijnen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn