Volledig scherm
© ANP

Vakantiegeld Vérian deze maand nog niet zeker

Bewindvoerder Coen Houtman zegt niet te kunnen garanderen dat huishoudelijke hulpen van de noodlijdende Apeldoornse thuiszorgorganisatie Vérian Care & Clean hun vakantiegeld en loon 'nog deze maand' krijgen. 

Dát ze het krijgen, daar hoeven ze echter geen zorgen over te maken, zegt hij. Het UWV neemt bij faillissement de betalingsverplichting namelijk over. 

Houtman zegt in onderhandeling te zijn met 'een handvol' overnamekandidaten. Volgens FNV-bestuurder Wim van der Hoorn is het grote Tzorg daar een van.

  1. Vijf Apeldoornse finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019
    PREMIUM

    Vijf Apeldoorn­se finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019

    Uit ruim honderd aanmeldingen staan zaterdag 3 november 22 kandidaten, verdeeld over vier categorieën, tegenover elkaar in de finale van Miss en Mister Tattoo Nederland 2019. Bijna een kwart van de finalisten is woonachtig binnen de gemeente Apeldoorn. Toeval? Volgens finalist Mister Tattoo Senior Fahid Alizzi (32) is het wel opvallend: ,,Maar voor de verkiezing hadden we elkaar nog nooit ontmoet. We komen zelfs niet bij dezelfde tatoeëerder. Het is echt toeval dat we alle vijf in de finale staan.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn