Deze jongedame durfde het zaterdagochtend als een van de weinigen aan om een duik te nemen in het recreatiegedeelte van het Boschbad.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze jongedame durfde het zaterdagochtend als een van de weinigen aan om een duik te nemen in het recreatiegedeelte van het Boschbad. © Maarten Sprangh

Valt seizoen van Apeldoornse Boschbad in het water? ‘Slechte weer speelt grote rol’

Regen, kou en wind: het zomerse weer is ver weg. De belabberde temperaturen lokken ons niet naar de buitenzwembaden, zoals het Boschbad in Apeldoorn. Volgens manager Patrick Versteeg voelt die locatie dat overduidelijk in de portemonnee. ,,Juist van de dagjesmensen moeten we het hebben.’’

1 reactie

 • Jellema

  11 maanden geleden
  Het probleem is wel het reserveren. Iedereen met een abonnement reserveert "voor de zekerheid". Dus als je op vrijdagmiddag besluit spontaan te gaan zwemmen, staat alles op rood. Zonde van onze abonnementen, want we kunnen er gewoon nooit spontaan terecht.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Apeldoorn