Vandaag Inside stopt, dit zijn de reacties op straat: ‘Je mag niets meer zeggen in dit land’

Met video,,Ik ben er klaar mee.’’ Met deze woorden kondigde Johan Derksen zijn afscheid van Vandaag Inside aan. Is dit het logische einde van het meningen-programma? Of wordt Vandaag Inside gemist? Verslaggever Jeroen Pol vraagt het de mensen op straat in Apeldoorn.

31 reacties

 • HAM Boelens

  6 maanden geleden
  Als Bodet een kind heeft zal hij wel inbinden. Het is te hopen dat hij zijn fatsoen gaat gebruiken. Want daarom stopt Derksen. En die kaars? Dat was die vrouw die achter hen aanging met een zatte kop. Wat zal het saai worden op Talpa.
 • Andre Eggerding

  11 maanden geleden
  @ Anne Noort, mijn zoon is arts en drinkt niet omdat hij als arts weet hoe slecht dat is. Ik reageerde op iemand die het over een dochter had. Je opmerking laat je vooringenomenheid zien. Mij vals beschuldigen is echt woke.
 • E. van Willegen

  11 maanden geleden
  E.Lentekind. Dan ga je toch lekker naar het politiek correcte gezever bij OP1 of naar de zichzelf graag horende "presentatrice" Jinek op RTL luisteren en kijken.
 • Michel De weerd

  11 maanden geleden
  Iets van 50 jr geleden , kom op zeg ... Niet normaal . Nog even en we mogen niks meer zeggen en doen . En dan is zogenaamd nederland een land van vrije meningsuiting ? Waar is ons kerststol gebleven , onze negerzoenen , zwarte piet etc . Gehakt h.o.h mindervet , minder zout in produckten . Nog even en we betalen alleen nog maar met een pasje , is de suikertax er . Rutte die nergens geen herineringen aan heeft, belasting dienst die alles kapot maakt . En dat kan allemaal wel door beugel ?
 • Anne Noort

  11 maanden geleden
  Eggerding: en uw zoon? Die mag zeker wel dronken worden? Gadverdamme! Iedereen verdient met respect behandeld te worden of ze nu dronken zijn of niet. Je hebt met je fikken van een ander af te blijven!