Vrachtwagens van Algéra zouden voortaan 's ochtens vroeg vanaf een andere locatie kunnen vertrekken, zodat buurtbewoners er geen last meer van hebben.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrachtwagens van Algéra zouden voortaan 's ochtens vroeg vanaf een andere locatie kunnen vertrekken, zodat buurtbewoners er geen last meer van hebben. © Maarten Sprangh

Vastgoedmiljonair strijdt voor transportbedrijf Algéra in Wenum-Wiesel: ‘Het probleem is opgelost’

Het is einde oefening voor transportbedrijf Algéra in Wenum-Wiesel. Met deze boodschap stonden vertegenwoordigers van de gemeente Apeldoorn donderdag voor de Raad van State. Maar vastgoedmiljonair Willem Goudkuil wil dát voorkomen.

6 reacties

 • E.J. Willemsen

  3 maanden geleden
  Van de gemeente Apeldoorn hoef je niet op medewerking te rekenen want die zijn overtuigt van hun eigen gelijk. Van import-bewoners heb je over het algemeen meer last dan gemak van.
 • Henk Ellens

  4 maanden geleden
  Voeger was dat hele complex van de Nemef en toen was er ook transport toen klaagde er niemand. Nu woont er veel import die rust willen hebben.
 • Jo Pelders

  4 maanden geleden
  Dit is niet bedrijfje pesten, maar je aan de regels en wetten houden, zelfs als je vastgoedmagnaat GOUDKUIL heet. Hij wordt hier in zijn toch al dikke portemonnee geraakt. Als hij zo betrokken is met Algera biedt hij ze elders een locatie aan. Heeft vast nog wel een pandje leeg staan of een braakliggend perceeltje. Het zijn niet alleen bewoners van de Papegaaiweg die er overlast van ervaren. Wat dacht u van de dagelijkse tientallen onnodige vrachtwagen bewegingen over de L. v. Fasna en Zwolseweg
 • Gerrit Zeevat

  4 maanden geleden
  Ik vind dat Stadhuis ook geen gezicht daar midden op de Markt. Kunnen die ambtenaren niet naar de Ecofactorij?
 • Ronald Uiterweerd

  4 maanden geleden
  @gemeenteApeldoorn zijn toppers in het ondernemers pesten.
 1. Ondernemer Titus (62) uit Twello begint nieuw restaurant op deze bekende locatie: ‘Dit is mijn laatste trucje’
  PREMIUM
  3

  Ondernemer Titus (62) uit Twello begint nieuw restaurant op deze bekende locatie: ‘Dit is mijn laatste trucje’

  Het contrast kan bijna niet groter. Waar in coronatijd dagelijks mensen stokjes in hun neus kregen voor een coronatest, schuiven nu mensen aan voor een hapje of een drankje. Ondernemer Titus Mulder (62) ging de uitdaging aan en toverde het ogenschijnlijk verloederde pand aan de Rijksstraatweg in Twello om tot een café-restaurant. ,,Maar niet voor mensen in driedelig pak.”
  Twello