Zo ziet de Teresiakerk er straks uit, is de bedoeling. In kerk, pastorie en een nieuw paviljoen komen appartementen, daarnaast zijn er binnen en buiten gemeenschappelijke ruimtes.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo ziet de Teresiakerk er straks uit, is de bedoeling. In kerk, pastorie en een nieuw paviljoen komen appartementen, daarnaast zijn er binnen en buiten gemeenschappelijke ruimtes. © AG Nova architecten

Veel animo om te wonen in Teresiakerk Apeldoorn, maar eerst moet architect weer aan de slag

Er is zeer grote belangstelling voor een appartement in of bij de Teresiakerk in Apeldoorn. Dat zegt de ontwikkelaar van het project. De welstandscommissie van de gemeente Apeldoorn is positief maar maakt zich tegelijk zorgen: oogt de kerk straks ook nog als een tafereel op een ansichtkaart?

 1. Na zware privéperiode hervindt voetbaltalent Délano Grootenhuis (23) het geluk: ‘Ik ben vol voor mijn moeder gegaan’
  PREMIUM

  Na zware privéperio­de hervindt voetbalta­lent Délano Grooten­huis (23) het geluk: ‘Ik ben vol voor mijn moeder gegaan’

  Hij liep stage bij PEC Zwolle en maakte de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles mee, speelde als aanvoerder van Jong Twente in de tweede en derde divisie en kreeg de kans bij FC Emmen. Maar Délano Grootenhuis (23) redde het niet in het betaalde voetbal en landde via Glanerbrug bij CSV Apeldoorn. Na een moeilijke privéperiode lacht het geluk hem weer toe. Ook al ligt de competitie stil door corona.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!
  Play

  In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!

 2. Mink hielp doodgeslagen man (73): 'Heel slecht geslapen'
  Play

  Mink hielp doodgesla­gen man (73): 'Heel slecht geslapen'

Apeldoorn