Artist impression van nieuwbouw van Riwis Zorg & Welzijn aan de Tannhäuserstraat met 40 appartementen voor wonen met zorg.
Volledig scherm
PREMIUM
Artist impression van nieuwbouw van Riwis Zorg & Welzijn aan de Tannhäuserstraat met 40 appartementen voor wonen met zorg. © Riwis Zorg & Welzijn

Veel meer privacy voor bewoners met psychische klachten in nieuw complex Apeldoorn

Een eigen woonkamer met keukentje, slaapkamer en eigen sanitair. Voor de bewoners van een complex van Riwis Zorg & Welzijn aan de Tannhäuserstraat in Apeldoorn ziet het verblijf er straks een stuk comfortabeler uit. ,,Een gedeelde woning voor onze oudere bewoners is niet meer van deze tijd.”

  1. Coalitieakkoord in Brummen: minder afhankelijk van provincie en duidelijkheid over Burgersterrein
    PREMIUM

    Coalitieak­koord in Brummen: minder afhanke­lijk van provincie en duidelijk­heid over Burgerster­rein

    ‘Vertrouwen, verbinden, versterken’, met die titel werd het nieuwe coalitieakkoord in Brummen woensdag gepresenteerd. Lokaal Belang, GroenLinks, PvdA en D66 zwaaien de komende vier jaar de scepter in de gemeente. De partijen willen dat de gemeente meer taken overneemt van de provincie in het plan voor Eerbeek, waar de leefbaarheid onder druk komt te staan door de grootschalige papierindustrie. Ook moet er meer duidelijkheid komen over de invulling van het Burgersterrein in Eerbeek.

Apeldoorn