Hoofdingang van het appartementencomplex Roco in de buitenwijk Shanzu waar Herman Rouwenhorst (55), naar Keniaanse begrippen een ‘multimiljonair’, zou zijn vermoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoofdingang van het appartementencomplex Roco in de buitenwijk Shanzu waar Herman Rouwenhorst (55), naar Keniaanse begrippen een ‘multimiljonair’, zou zijn vermoord. © privebeeld

Verdachte vriendin van vermoorde Apeldoorner past verklaring aan, toedracht met vraagtekens omgeven

In het onderzoek naar de vermoorde Apeldoorner Herman Rouwenhorst (55) zijn de pijlen gericht op zijn vriendin Riziki Cherono. De politie ziet haar als verdachte en de Keniaanse heeft inmiddels haar eerdere rammelende verklaring aangepast. Zo zegt ze nu te zijn ontvoerd uit haar slaapkamer, waar Rouwenhorst dronken in bed lag. Ook zouden de overvallers gewapend zijn geweest. 

1 reactie

  • K Huisman

    2 maanden geleden
    Gecontroleerd voor de nabestaanden hier in Nederland. Maar wat is dat toch dat mannen van eind 40 hun geluk gaan zoeken bij jonge vrouwen met een totaal andere cultuur, gedoemd te mislukken. Die mannen worden totaal in de maling genomen met in dit geval dodelijke afloop en 2 jonge kinderen die hun ouders kwijt zijn. Zo naïef
  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn