Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Vermiste vrouw (24) uit Apeldoorn gevonden door de politie

UpdateDe politie heeft de 24-jarige vrouw die sinds gisteren werd vermist in Apeldoorn weer gevonden. ,,De verblijfplaats van de vrouw is bekend en daarmee is de zaak voor ons afgedaan’’, laat woordvoerder Simen Klok van de politie Oost-Nederland weten.

De vrouw werd dinsdagmiddag als vermist opgegeven toen zij niet thuis was gekomen. ’s Avonds werd via Burgernet opgeroepen om naar haar uit te kijken, maar die melding werd later op de avond stopgezet. De vrouw was toen nog niet gevonden. 

Vrijwillig vertrokken

De politie zocht ook ’s nachts naar de vrouw en ging daar vanochtend weer mee door. Er werd gesproken van een urgente vermissing en er was het vermoeden dat zij niet in Apeldoorn was. Waar de vrouw nu is gevonden, is niet duidelijk. ,,Over de details doen we verder geen uitspraken, aangezien de vrouw vrijwillig is vertrokken.’’

  1. Boeren in Oost-Nederland bereiden zich opnieuw voor op acties: ‘De tijd van praten en vriendelijkheid is voorbij’
    PREMIUM

    Boeren in Oost-Nederland bereiden zich opnieuw voor op acties: ‘De tijd van praten en vriende­lijk­heid is voorbij’

    In diverse chatgroepen van de Farmers Defence Force (FDF) neemt de oorlogstaal en actiebereidheid toe. Maandagavond zal de meest radicale boerengroepering koppen tellen voor een gecoördineerde actie om de voedselvoorziening een week voor kerst in Nederland plat te leggen. ,,We kunnen niet anders’’, zegt veehouder Willeam Schoonhoven (41) uit Beemte-Broekland.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn