Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Vermiste vrouw (24) uit Apeldoorn gevonden door de politie

UpdateDe politie heeft de 24-jarige vrouw die sinds gisteren werd vermist in Apeldoorn weer gevonden. ,,De verblijfplaats van de vrouw is bekend en daarmee is de zaak voor ons afgedaan’’, laat woordvoerder Simen Klok van de politie Oost-Nederland weten.

De vrouw werd dinsdagmiddag als vermist opgegeven toen zij niet thuis was gekomen. ’s Avonds werd via Burgernet opgeroepen om naar haar uit te kijken, maar die melding werd later op de avond stopgezet. De vrouw was toen nog niet gevonden. 

Vrijwillig vertrokken

De politie zocht ook ’s nachts naar de vrouw en ging daar vanochtend weer mee door. Er werd gesproken van een urgente vermissing en er was het vermoeden dat zij niet in Apeldoorn was. Waar de vrouw nu is gevonden, is niet duidelijk. ,,Over de details doen we verder geen uitspraken, aangezien de vrouw vrijwillig is vertrokken.’’

  1. Privacywet: overschot vrijwilligers voor hulp rouwverwerking in Apeldoorn
    PREMIUM

    Privacywet: overschot vrijwilli­gers voor hulp rouwverwer­king in Apeldoorn

    Teveel vrijwilligers? Het kàn! Bij de Kap in Apeldoorn zijn er momenteel meer begeleiders voor rouwverwerking dan zich mensen aandienen die deze steun kunnen gebruiken. De oorzaak? De privacywet. De gemeente Apeldoorn mag geen informatie meer aan de Kap doorsturen over families waarin iemand is ontvallen. ,,We kregen voorheen gemiddeld jaarlijks 550 adressen. Nu geen enkele meer,” zegt coördinator Hetty van der Veen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn