Verscheurd gezin inspireert Meneer van Zanten

Ze kunnen ook bloedserieus zijn, de rockers van Meneer van Zanten. De Apeldoornse band wil zich in de aanloop naar Serious Request niet onbetuigd laten. Ze gaat binnenkort de studio in om een single op te nemen die volledig is geïnspireerd door het goede doel dat het Rode Kruis dit jaar heeft gekozen.

Schijnbaar ongemerkt lijkt Meneer van Zanten een nieuwe fase te zijn ingeslagen. ,,Wij hebben als band geen politieke thema's'', zegt zanger Jos Berenschot tijdens een repetitie nog. Maar zowel de single waar volop aan wordt gewerkt als de single waarmee de band nu aan de weg timmert heeft lading.  

  1. Dit is waarom het in Apeldoorn naar poep ruikt
    PREMIUM
    Video

    Dit is waarom het in Apeldoorn naar poep ruikt

    Het ruikt wel even. Noem het een ‘milde poep geur’. Maar pendelwormen zijn er dol op en planten gaan er waarschijnlijk flink van groeien. Over een paar maanden blijkt in de Apeldoornse parken of en hoe goed Bokashi voor de bodem is. Liefst 500 ton is gisteren over de stad verdeeld. ,,We doen het ene plantenvak wel en het andere niet’’, legt wijkbeheerder Koen Jager uit. ,,Zo kunnen we over een paar maanden goed de verschillen zien.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn