Onder het voorterrein komen nieuwe tentoonstellingszalen en andere publieksruimtes. Daarvoor werd eerder een enorme bouwput gegraven.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder het voorterrein komen nieuwe tentoonstellingszalen en andere publieksruimtes. Daarvoor werd eerder een enorme bouwput gegraven. © Rob Voss

Vertraging bij nieuwbouw Paleis Het Loo; heropening pas volgend jaar

De heropening van Paleis Het Loo in Apeldoorn is maanden uitgesteld. De enorme operatie van verbouwing en vernieuwing blijkt complexer dan voorzien.

24 reacties

 • casper zoetbrood

  1 jaar geleden
  Zucht. Willem luistert al net zo goed als de beleidsbepalers en framed anderen door meteen weer de term wappie te gebruiken als anderen het niet met Willem eens zijn. Heb nog een goede verjaardagstip voor Willem; vraag een bijl of kettingzaag. Fijne avond en om in stijl de discussie af te sluiten IK KAP ERMEE.
 • G. Schouten

  1 jaar geleden
  Om een eind te maken aan de discussie met dhr. Hoogendoorn. Betreur ik het niet plaatsen van mijn reactie op het kul verhaal over populatiedynamica. Kort: Beschuldigingen van deze man dat wij o.a. ondeskundig zijn en staan te blaten. 't Lijkt mij beter dat hij eerst bij zichzelf te rade gaat; Wie hier staat te blaten? Ondeskundigheid. Waarop baseert deze man dit? Blijkbaar hoort deze ongenuanceerde wijze van schofferend uiten tot één van zijn karaktertrekken. Wappie-achtig brallen heet dat!
 • Willem Hoogendoorn

  1 jaar geleden
  Dhr Schouten diskwalificeert zichzelf en noemt iemand die hem tegenspreekt een "zak"(...). En zegt ook nog een prima krant op die tegengeluiden wel de ruimte geeft. Het typeert hem (en anderen). Als afgestudeerd bioloog had juist hij de nuance moeten zoeken maar doet dat nog steeds niet. De betreffende bomenlanen komen na enige tijd weer in volle luister terug. Dat duurt geen 42 jaren. Wat mij betreft: einde discussie.
 • G. Schouten

  1 jaar geleden
  Waarom wordt mijn eerdere reactie niet geplaatst? Morgen zeg ik mijn abonnement van de Stentor op. Die Willem mag ons schofferen. Bedankt redactie. Ik ben afgestudeerd bioloog en heb geen behoefte om opnieuw de pr verhalen via zo'n zak te vernemen. Met leugens en halve waarheden heeft de directie dit bij de Provincie er doorheen gekregen. Wij hebben alle rapporten ingezien. Deze werden bewust achter gehouden. Deze Willem mag blijkbaar van jullie op ons losgaan op een schandalige wijze.
 • Willem Hoogendoorn

  1 jaar geleden
  Laatste tegengas tegen de verdeeldheid zaaiende heren Schouten en Zoetbrood: in het betreffende Stentorartikel staat dat de ver- en nieuwbouw binnen het budget blijft (en niet: "zoals alle overheidsprojecten duurder uitvalt" volgend Zoetbrood) en dat de lanen-aanpak als geheel moet worden gezien met die Paleis ver- en nieuwbouw (en niet: de bomen-aanpak sec, zoals Schouten suggereert). Een bredere visie heren svp ! Moeilijk maar het proberen waard: stel je open voor andere meningen.