Beeld van de Pythagorasstraat kort na de overval in juni. Foto Pim Velthuizen
Volledig scherm
Beeld van de Pythagorasstraat kort na de overval in juni. Foto Pim Velthuizen

Video | Brute woningoverval in Apeldoorn in Opsporing Verzocht

APELDOORN - Vier maanden na een gewelddadige woningoverval in Apeldoorn besteedt het tv-programma Opsporing Verzocht hier alsnog aandacht aan. Waarschijnlijk komt de overval in de uitzending van 8 november aan de orde. Vanmiddag zijn er opnames in de buurt gemaakt voor die uitzending.

 1. Deventer horecatycoon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel
  PREMIUM
  1

  Deventer horecaty­coon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel

  De inboedelveilingen van zeven horecazaken van Ayhan Sahin gaan (voorlopig) niet door. De horecatycoon uit Twello ligt in de clinch met de Belastingdienst, omdat hij ruim een miljoen euro aan belasting is verschuldigd. Zaken in Deventer, Zutphen en de gemeente Voorst dreigden ten onder te gaan, maar hij heeft vandaag op het nippertje een schikking getroffen in een kort geding.
 2. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.