Volledig scherm
De zanger nam ruim de tijd voor zijn fans. © Jet van der Schouw

Video | Mini-concert Waylon in Apeldoorn

APELDOORN - Zanger Waylon heeft zaterdagmiddag een gratis mini-concert gegeven in de achtertuin van muziekwinkel KeyMusic aan de Asselsestraat. Een uiterst relaxed optreden waarbij de geboren Apeldoorner uitgebreid tijd voor zijn fans nam en vele oude bekenden in de armen sloot.

In juni opende muziekketen KeyMusic een nieuwe winkel aan Asselsestraat 61. Onder de noemer Rocktober bood de winkel deze maand elke zaterdag optredens van muzikanten uit Apeldoorn en omgeving. Vanmiddag werd de reeks afgesloten door niemand minder dan Waylon. Met zijn gitaar op de knie trok het voice-jurylid alle registers open, tot groot plezier van de naar schatting ruim driehonderd aanwezigen. Na Waylon waren er nog optredens van Leonie Meijer, Maurits & Maarten, DJ Stino en DJ Robbin B.

Volledig scherm
Waylon begeleidde zichzelf op gitaar. © Maarten Sprangh
Zanger Waylon heeft vanmiddag een gratis mini-concert gegeven in de achtertuin van muziekwinkel KeyMusic aan de Asselsestraat. Een uiterst relaxed optreden waarbij de geboren Apeldoorner uitgebreid tijd voor zijn fans nam en vele oude bekenden in de armen sloot.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn