Vier gewonden bij ongeluk op A50 bij Beekbergen

VideoVier mannen zijn afgelopen nacht gewond geraakt bij ongeluk op de A50. Het ongeluk vond tegen 02.35 plaats ter hoogte van Beekbergen. De hulpdiensten rukten met drie brandweervoertuigen, vier ambulances en een traumaheli uit.

De personenauto (VW Golf) is bij Beekbergen achterop een ander voertuig gereden. Dit voertuig was niet meer ter plaatse. Gezien de schade gaat de politie uit van een vrachtwagen.

De vier inzittenden van de personenauto afkomstig uit Apeldoorn zijn bij het ongeval gewond geraakt. De gewonden zijn met vier ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Ook kwam er een traumaheli uit Volkel ter plaatse om de slachtoffers te onderzoeken. De slachtoffers hadden hoofdverwondingen en twee van de slachtoffers werden in een  vacuummatras gelegd.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en op een nabije vrachtwagenparkeerplaats naar de  vrachtwagen gezocht. Volgens de politie waren er duidelijke sporen dat de vrachtwagen mogelijk brokstukken, zoals de voorbumper, had meegenomen na de botsing.

De A50 was ongeveer 2,5 uur afgesloten tussen afslag Loenen en Hoenderloo.

Het ongeluk gebeurde op de A50 ter hoogte van Beekbergen. De hulpdiensten rukten massaal uit.
Volledig scherm
Het ongeluk gebeurde op de A50 ter hoogte van Beekbergen. De hulpdiensten rukten massaal uit. © Pim Velthuizen

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn