Volledig scherm
Feest bij Talen Vastgoedonderhoud. Het Apeldoornse bedrijf is verhuisd naar een nieuw pand, bestaat 90 jaar én de vierde generatie Talen heeft het roer overgenomen. © Renée Krijgsman Fotografie

Vierde generatie aan het roer bij Talen Vastgoedonderhoud in Apeldoorn

Bij Talen Vastgoedonderhoud in Apeldoorn heeft de vierde generatie het roer overgenomen. Martin Talen droeg het stokje over aan zijn zoon Emiel Talen. 

Dat gebeurde ten overstaan van notaris Angelique Hommes tijdens een groot feest. Het familiebedrijf vierde ook de verhuizing naar een nieuw pand aan de Laan van de Kreeft op Apeldoorn-Noord en het negentigjarig bestaan.

Martin Talen blijft op de achtergrond betrokken. Zijn zoon vormt nu samen met Mark van der Graaf de algemene directie van het meer dan tweehonderd medewerkers tellende vastgoedonderhoudsbedrijf. 

Talen Vastgoedonderhoud verduurzaamt, renoveert en onderhoudt sociale huurwoningen door het hele land. Talen werd in 2015 en 2017 uitgeroepen tot Beste Werkgever in de bouw en infrastructuur.

Volledig scherm
Mark van der Graaf (l) en Emiel Talen vormen de algemene directie bij Talen Vastgoedonderhoud. © Renée Krijgsman fotografie.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn