De weg langs het kanaal is smal en heeft aan weerszijden flinke bomen. Regelmatig gebeuren er ongelukken, met vaak ernstige gevolgen.
Volledig scherm
PREMIUM
De weg langs het kanaal is smal en heeft aan weerszijden flinke bomen. Regelmatig gebeuren er ongelukken, met vaak ernstige gevolgen. © Rob Voss

Vlag kan uit bij aanwonenden: snelheid Kanaal-Zuid bij Lieren naar 60 kilometer per uur

Wat hem betreft had het al eerder moeten gebeuren, maar voor nu overheerst de blijdschap. Blijdschap dat er eindelijk maatregelen worden genomen op de weg Kanaal-Zuid bij Lieren in Apeldoorn: van 80 naar 60 kilometer per uur. Ingaande in de week van 21 juni. ,,Hopelijk is dit dé aanzet tot een veiliger weg”, zegt omwonende Rijk Gerritsen.

3 reacties

 • Harm Platz Platz

  4 maanden geleden
  Te hard rijden wordt niet minder met het verlagen van de max. snelheid.
 • Marcel Bekhof

  4 maanden geleden
  Mooi dat deze maatregel is genomen, aan de andere kant is de weg natuurlijk niet gevaarlijk het gevaar komt van de asociale weggebruiker, die vaak de gedragsregels wensen te overtreden.
 • ron masson

  4 maanden geleden
  dit had al veel eerder moeten gebeuren. als je met 30 ton papier bij de 60 km zone bent kom je nooit meer opgang naar 80, km dan zit alweer in de volgende 60 km zone.
 1. Cas kan fluiten naar groot terras, burgemeester trekt vergunning voor café in Beekbergen weer in
  PREMIUM

  Cas kan fluiten naar groot terras, burgemees­ter trekt vergunning voor café in Beekbergen weer in

  Het zou voor een welkome aanvulling op z’n inkomsten moeten zorgen, het forse terras aan de achterkant van eetcafé Bij Cas in Beekbergen. Sinds april dit jaar had Caspar Woutersen de vergunning op zak. Nadat eerst personele problemen roet in het eten gooiden, raakt hij de permissie nu zelfs helemaal kwijt. Door omwonenden ingediende bezwaren zijn terecht, vindt de gemeente Apeldoorn.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn