De politie deed vannacht uitgebreid onderzoek in de Apeldoornse wijk De Maten.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie deed vannacht uitgebreid onderzoek in de Apeldoornse wijk De Maten. © Luciano De Graaf

Vlak voor schietpartij in Apeldoorn werden camera's opgehangen: ‘We wisten dat er wat kwam’

OnderwereldoorlogEven de container rechtop zetten, dacht hij. Maar wat volgde was een kogelregen. De Apeldoorner die afgelopen nacht bij zijn woning werd beschoten, geeft aan dat het niet helemaal toevallig is dat ‘ze’ bij hem op de stoep stonden.

3 reacties

 • Ed Noorman

  2 maanden geleden
  Zulke (mede) criminelen horen niet in een normale woonwijk te wonen waar gezinnen met kinderen hun normale leven willen leiden. Het is toch te gek voor woorden dat je de kogels om je oren kunt horen fluiten! Hoeveel gezinnen zullen zich nu niet meer veilig voelen in hun woonomgeving? Geen wonder dat er een batterij aan camera's is geïnstalleerd. Degemeente moet ingrijpen om de rust in de buurt te herstellen.
 • Marcel Bekhof

  2 maanden geleden
  Er schijnen hulzen gevonden te zijn maar ik lees niets over kogelgaten, aangezien die ook niet in de "beschoten" man zijn aangetroffen waar zitten ze dan? of was het misschien (hoop ik) een alarmpistool?
 • Richard Wessels

  2 maanden geleden
  Ik denk eerder als ie het verwacht, dat hij beter een kogelvrije vest had kunnen aanschaffen en eventueel een helm. Heel bizar en het geeft weer een andere draai aan het verhaal. Niets is toeval.