Daan Karssen kan pas eventueel volgend jaar zijn koffer opnieuw inpakken. Zijn vriend Renzo is alsnog met zijn vader op vakantie.
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Karssen kan pas eventueel volgend jaar zijn koffer opnieuw inpakken. Zijn vriend Renzo is alsnog met zijn vader op vakantie. © Maarten Sprangh

Vliegmaat­schap­pij komt Daan en Renzo uit Apeldoorn tegemoet na mislopen vakantie: 'Hebben ze niet zoveel aan’

AirMalta wil ‘als gebaar van goede wil’ de vlucht van twee Apeldoornse jongens die in juli hun vakantie de mist in zagen gaan, gratis omboeken naar een andere datum. ,,Dat is mooi en lief bedoeld, maar als er verder niks gebeurt, hebben ze er niet zoveel aan’’, zegt Joyce, moeder van slachtoffer Daan Karssen. ,,De hele vakantie was veel duurder, dat kunnen ze niet zomaar nóg een keer betalen.”

7 reacties

 • H. van Renssen

  2 maanden geleden
  @de Koning en Hovens. 1250 pp voor 17 jarigen, die er hard voor gewerkt hebben. Even vloeken en door? Zeker jullie reactie als het jou of jouw kinderen overkomt? Ik ken de bankrekening van de jongens ff tikkie sturen?
 • D Van der Kolk

  2 maanden geleden
  Er wordt gesuggereerd dat een reis- of annuleringsverzekering dit vergoed. Helaas dat is niet zo. Er zijn niet voor niets veel claims ingediend tegen Schiphol. Vaak genoeg ook op TV geweest. Vliegtuig is op tijd vertrokken, kamers zijn beschikbaar alleen jij haalt vliegtuig niet. Veel mensen zijn hierdoor gewoon geld kwijt
 • Zjoske Hovens

  2 maanden geleden
  Ik ben het helemaal met je eens F.F. de Koning.
 • Ed Noorman

  2 maanden geleden
  Tja risico loop je altijd. Daar is een reisverzekering voor.
 • Willem ter Kulve

  2 maanden geleden
  Lol, de moeder van het 'slachtoffer'. Worden deze jongens nou hetzelfde beschreven als mensen uit Oekraïne?
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Deventer horecatycoon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel
  PREMIUM
  7

  Deventer horecaty­coon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel

  De inboedelveilingen van zeven horecazaken van Ayhan Sahin gaan (voorlopig) niet door. De horecatycoon uit Twello ligt in de clinch met de Belastingdienst, omdat hij ruim een miljoen euro aan belasting is verschuldigd. Zaken in Deventer, Zutphen en de gemeente Voorst dreigden ten onder te gaan, maar hij heeft vandaag op het nippertje een schikking getroffen in een kort geding.