De beruchte Apeldoorner Gerard van H. wordt gezien als het brein achter een drugslab in Millingen aan de Rijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De beruchte Apeldoorner Gerard van H. wordt gezien als het brein achter een drugslab in Millingen aan de Rijn. © Theo Peeters/Getty Images

Vluchtpoging mislukt: kopstuk uit Apeldoornse onderwereld opgepakt bij drugslab

met videoAmper drie maanden nadat hij werd vrijgelaten, zit één van de kopstukken van de Apeldoornse onderwereld alweer vast. De beruchte Gerard van H. blijkt de 57-jarige man te zijn die is aangehouden bij het aangetroffen drugslab in Millingen aan de Rijn.

7 reacties

 • diesmer veldman

  4 maanden geleden
  Nooit meer loslaten
 • Ronald Klomp

  4 maanden geleden
  Laat hem zijn gang gaan want de drugsscene is keihard en maakt de kans groot dat de man in kwestie zijn leven niet meer zeker is. Risico van het vak is ooit een keer dood wakker worden want het gaat om grote geldbedragen en leveringsverplichtingen.
 • Ed Noorman

  4 maanden geleden
  De gladde teckel is voor de zoveelste keer opgepakt en loopt straks weer vrij rond.
 • E. Klene

  4 maanden geleden
  Two strikes, you’re out.
 • Reinder Bosch

  4 maanden geleden
  Samenleving is beter af als we niet telkens weer kostbare middelen en mankracht in blijven zetten om dit stuk vuil van de straat te plukken. Dit figuur deugd niet, heeft niet gedeugd en zal nooit deugen. In veel andere landen in de wereld was dit probleem al lang definitief opgelost. Wij blijven maar pappen en nathouden tot iedere burger aan de coke verslaafd is.
 1. Apeldoornse Boys blijft promotie naar de derde klasse bespaard: ‘Er is heel veel gebeurd’
  PREMIUM
  nacompetitie

  Apeldoorn­se Boys blijft promotie naar de derde klasse bespaard: ‘Er is heel veel gebeurd’

  Na het vergooien van het kampioenschap in 4D maakte de 1-4 nederlaag in de eerste nacompetitiewedstrijd tegen SDS’55 een abrupt einde aan een bewogen seizoen voor Apeldoornse Boys. Met het weinig glansrijke slotakkoord bewezen de spelers het clubbestuur dat hen liever kwijt dan rijk was misschien zelfs wel ongewild een dienst. Soms is het maar beter om niet te promoveren.
  Apeldoorn