De Voedselbank moet van deze plek vertrekken. En is nu dus op zoek naar een nieuw onderkomen - maar dat valt nog niet mee.
Volledig scherm
PREMIUM
De Voedselbank moet van deze plek vertrekken. En is nu dus op zoek naar een nieuw onderkomen - maar dat valt nog niet mee. © Maarten Sprangh

Voedselbank Apeldoorn hoopt op hulp voor nieuwe plek: ‘Ik word een beetje nerveus’

De Voedselbank in Apeldoorn zit klem in een zoektocht naar een nieuw onderkomen. Ze moet vertrekken van de huidige plek en iets vergelijkbaars huren, blijkt lastig. Mogelijk is er meer kans op de koopmarkt. Maar dan is er wel hulp nodig.

10 reacties

 • O.S.C. Dijk

  3 maanden geleden
  @de Jong het terug krijgen van de regie is, zoals ik van dichtbij heb gezien,het belangrijkste onderdeel van het traject en lukt ook dikwijls. In de tussentijd is er de voedselbank. Deze mensen leveren fantastisch werk op vrijwillige basis. Neem anderen niet de maat vanaf je luie stoel, maar draag bij aan een oplossing.
 • H Nieuwenhuis

  3 maanden geleden
  Wat een misselijk makende opmerkingen. ( met uitzondering van de mensen die het wel goed menen). Ik hoop en bid dat jullie nooit in deze situatie terecht zullen komen.
 • E. Lentekind- De Jong

  3 maanden geleden
  @Dijk: als het niet meezit in het leven hoef je niet bij de pakken neer te zitten. De vraag is wat een steun in de rug is: eigen inkomen en eigen regie lijkt mij begeerlijker dan de hand ophouden.
 • O.S.C. Dijk

  3 maanden geleden
  Wat een kortzichtige en flauwe reacties. Duidelijk heeft het deze reageerders enkel meegezeten in het leven. Soms is een steuntje in de rug nodig. Ik hoop dat ze snel een mooie nieuwe plek vinden.
 • MCW Modderkolk kerkhoff

  3 maanden geleden
  moeten beter begeleiden mensen dan is er geen voedselbank nodig