Volledig scherm
PREMIUM
Henk Sangers in actie op Sportpark Nagelpoel. Samen met Manus Bartels en Jan van den Hoogen zorgt hij voor een groene grasmat. © Kevin Hagens

Voetbalclub uit Apeldoorn maakt zich tegen de eigen verwachtingen in op voor het eeuwfeest

Tegen de eigen verwachtingen in bestaat Alexandria in mei 100 jaar. Met dank aan vrijwilligers als Henk Sangers (67). 

 ,,We hebben nog maar drie seniorenelftallen; er komt net als eerder bij DDH een tijd dat het niet meer gaat. Als ik realistisch ben, denk ik dat we nog een jaar of vijf hebben te gaan.” Was getekend:  Ferry Bomhof. De clubicoon concludeerde in december 2008 dat Alexandria ten dode opgeschreven was. Inmiddels zijn we ruim tien jaar verder en leeft de vereniging uit Apeldoorn-Zuid nog steeds. 

  1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
    PREMIUM
    video

    Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

    Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn