Op de deur van café Friends op winkelcentrum Eglantier hangt een pamflet dat vertelt waarom de kroeg is gesloten
Volledig scherm
PREMIUM
Op de deur van café Friends op winkelcentrum Eglantier hangt een pamflet dat vertelt waarom de kroeg is gesloten © Jeroen Pol

Vol bierglas staat nog op de bar, maar dit café in Apeldoorn zal na politie-inval voorlopig geen gasten hebben

De stille getuigen vertellen een heel verhaal. Wie door het raam kijkt, ziet op de bar van Café Friends in Apeldoorn een vol bierglas, een goed gevuld borrelglaasje en een geopend pakje zware Van Nelle naast elkaar liggen. De gast die gisteravond op deze barkruk zat, had door een inval van de politie geen tijd meer om een sjekkie te draaien, of een slokje te nemen.

2 reacties

 • Daniel De Vries

  4 maanden geleden
  Super krom!!! Je dupeert de eigenaar. Als je zaterdagavond op het Caterplein deze actie uitvoert als Politie en Gemeente zijnde gooi alles maar dicht als drugspand! 60-70% heeft wel iets op zak!!! Welkom in Holland!!! Raar maar waar!
 • N Dekker

  4 maanden geleden
  Waarom verbaast mij dit niets?
 1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.