Carl Bos bij de restanten van de fundering, die hij inmiddels in een container heeft liggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Bos bij de restanten van de fundering, die hij inmiddels in een container heeft liggen. © Maarten Sprangh / archief

Volgende 'boete' voor Carl omdat hij puin van verkeerd geplaatst tuinhuis te traag afvoert: ‘Wordt me beetje te gortig’

Een geschil rond een verkeerd geplaatst tuinhuis in Apeldoorn loopt verder op. De eigenaar van het bouwwerk moet voor de tweede keer een ‘boete’ van 2500 euro betalen omdat hij niet voldoende in actie komt. Hij heeft nu een advocaat ingeschakeld.

19 reacties

 • Jan Boesteren

  2 maanden geleden
  Vanaf oktober tot en met februari wordt hier in de maten vuurwerk afgestoken en niet een klein beetje ook. Nooit een handhaver gezien. Bijzonder dat iemand die zijn toen verfraaid gaan aanpakken.
 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Ga liever energie steken in criminelen.. niet in hardwerkende mensen, die een schuur in hun tuin bouwen..
 • N Dekker

  2 maanden geleden
  Was de Gemeente Apeldoorn altijd maar zo snel en consequent qua handhaving! Je ziet normaliter nooit een handhaver als er ergens afval of hondenpoep ligt. En dat terwijl de burger hiervoor grof betaald!
 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  Ambtenaren moeten burgers terzijde staan wanneer er zaken met de gemeente gedaan moeten worden. In Apeldoorn lijken ze verworden tot ordinaire loopjongens van een incassobureau, want in korte tijd is dit de zoveelste keer dat 'Apeldoorn moet handhaven'. Met gedrag dat lijkt op een onbestuurbare bulldozer wordt vervolgens 'gehandhaafd' (lees: de burger, goedwillend of niet, gechicaneerd en financieel benadeeld). En klikkende Apeldoorners lijken even talrijk als zandkorrels aan het strand.
 • D pilon

  2 maanden geleden
  @r oudleusen. Dat is niet helemaal waar, of eh helemaal niet waar haha. Zie Bouwbesluit h7, artikel over zindelijke staat van terreinen. Waarschijnlijk gebruiken ze dat artikel om te handhaven