Gerard Joling verrichtte juni vorig jaar de officiële opening van Frietje van Etten aan de Arnhemseweg.
Volledig scherm
Gerard Joling verrichtte juni vorig jaar de officiële opening van Frietje van Etten aan de Arnhemseweg. © Maarten Sprangh

Volkszanger Frank van Etten sluit patatzaak in Apeldoorn en gaat weer zingen

Frank van Etten heeft zijn cafetaria ‘Frietje van Etten’ in Apeldoorn gesloten. De volkszanger meldt dit in een bericht op Facebook. Volgens Van Etten is hij noodgedwongen gestopt met patat bakken.

5 reacties

 • Martin Schuitert

  1 jaar geleden
  Julius Bruins , icoon ? Meer van de categorie bla bla
 • F. Hofman

  1 jaar geleden
  @Julius Bruins, ik zou als ik jou was jezelf eens gaan verdiepen in de zakelijkheden die dhr. van Etten tot nu toe heeft gedaan. Dit heeft niet met een faillisement te maken. Hij gooit het nu op corona, wel vreemd dat andere frietzaken hier minder last van hebben. En helaas zo'n icoon is dhr. van Etten nu ook weer niet, (al denkt hij van wel). Tot nu heeft nog geen enkele zaak die hij opstart het lang volgehouden. Overigens google eens op schildersbedrijf van Etten, ook zo'n zakelijk talent.
 • Julius Bruins

  1 jaar geleden
  Na V&D, Coolcat en de Kijkshop is dit de zoveelste icoon die uit Apeldoorn verdwijnt, houdt het dan nooit op😢
 • Ruud Otterloo

  1 jaar geleden
  Hij kan beter patat blijven bakken
 • F. Hofman

  1 jaar geleden
  Tja wat moet je hiervan denken, deze man doet van alles maar binnen no time sluit hij dan weer de zaak. Zal mij benieuwen of zijn zaak aan het marktplein in Apeldoorn nog open gaat, verwacht het eigenlijk niet. Misschien is het handig dat hij eerst eens bij zich zelf te raden gaat, voordat hij weer een zaak begint.