Er zijn voor het EK meerdere scenario's uitgewerkt, zegt Heerts. Variërend van aankijken of het feest op natuurlijke wijze goed verloopt, tot het tot verboden gebied verklaren van de rotonde.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn voor het EK meerdere scenario's uitgewerkt, zegt Heerts. Variërend van aankijken of het feest op natuurlijke wijze goed verloopt, tot het tot verboden gebied verklaren van de rotonde. © Archief/Maarten Sprangh

Volledig afsluiten van oranjerotonde in Apeldoorn is mogelijkheid

Hoe is te voorkomen dat de oranjerotonde in Apeldoorn dit EK een steeds grotere attractie wordt? Die vraag ligt op het bordje van burgemeester Ton Heerts. Kijken wat er kan, ingrijpen bij wat er fout gaat, dat is de insteek.

1 reactie

  • Erwin POELMAN

    1 jaar geleden
    Wat missen we John confettikanon?, deze man maakt zich druk om alles waar de bewoners een kortstondig lolletje aan hebben. Alles wordt gereguleerd, alles moet tam en afgezwakt worden. Kom op zeg, dit is toch een prima uitlaatklep voor de bevolking. Probeer nou juist dit soort spontane feestjes te omarmen, en monitor het alleen en zonodig ter plekke ingrijpen. Waarom altijd dreigen met verbieden, afsluiten, boetes?