Op deze plek vindt vanaf 7 maart voor het eerst de Apeldoornse voorjaarskermis plaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Op deze plek vindt vanaf 7 maart voor het eerst de Apeldoornse voorjaarskermis plaats. © Arnoud Heins

Voorjaarskermis Apeldoorn toch op plek van Wintercircus

De Apeldoornse voorjaarskermis krijgt toch een vervolg op het parkeerterrein van winkelcentrum De Voorwaarts. Vorig jaar gaf de gemeente nog aan dat de locatie waar ook het wintercircus wordt gehouden, waarschijnlijk te klein zou zijn. 

De kermis in en om de Americahal: welke Apeldoornse millennial is er niet groot mee geworden? Zo'n 25 jaar kon je in de voorjaarsvakantie zwieren, zwaaien en rondjes draaien in de evenementenhal. Die ging eind 2017 voorgoed dicht. Maar omdat de sloop lang op zich liet wachten, werd er de afgelopen twee jaar nog wel een kermis gehouden. Al stonden er toen - uiteraard - louter attracties op het buitenterrein.

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn