Vrachtwagen met vrachtwagens brandt uit langs A50 bij Loenen

videoEen vrachtwagen is vanavond volledig uitgebrand langs de A50 bij Loenen. De chauffeur kon zijn voertuig op weg naar Apeldoorn nog op de vluchtstrook plaatsen toen hij merkte dat er iets mis was. Daarna sloegen de vlammen er uit. Brandweermannen waren snel ter plekke maar konden niet voorkomen dat de vrachtwagen uitbrandde.

De vrachtwagen was geladen met drie nieuwe trucks, meldt fotograaf Jean-marc Regelink ter plekke. Daarvan is er één door de brand beschadigd, geeft hij aan. De chauffeur is volgens hem niet gewond geraakt.

Rond negen uur meldde Rijkswaterstaat dat er twee kilometer langzaam rijdend verkeer was als gevolg van de vlammenzee. De rechter rijstrook werd afgesloten. Inmiddels wordt de vertraging niet meer genoemd.

Volledig scherm
De brandweer snelt naar een brandende vrachtwagen langs de A50 bij Loenen. © Jean-marc Regelink/ Persbureau Heitink
  1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
    PREMIUM

    Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

    Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn