Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

‘Vreemd dat Kidsplus uit Apeldoorn gewoon kan blijven doordraaien’

videoDe Pvda heeft na het vernietigende inspectierapport over Kidsplus in Bilthoven Kamervragen gesteld aan staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken. De partij wil dat Van Ark kinderopvangorganisaties die slecht presteren kan verbieden. ,,Vreemd dat Kidsplus gewoon kan blijven doordraaien”, zegt Kamerlid Gijs van Dijk.

U maakt zich zorgen over de situatie bij Kidsplus. Waarom?

,,Ik vind het zorgwekkend als een kinderdagverblijf zeer onveilig, vies en ongezond is voor kinderen. Bovendien is Kidsplus al vaker op de vingers getikt. Het gaat wel over jonge kinderen, een kwetsbare groep.”

  1. ‘Miss Radio Kootwijk’ en supervrijwilliger Coby vindt het druk worden in haar geliefde dorpje
    PREMIUM

    ‘Miss Radio Kootwijk’ en supervrij­wil­li­ger Coby vindt het druk worden in haar geliefde dorpje

    De oude zendinstallatie van Radio Kootwijk voor directe telefoonverbinding met Indonesië is geschiedenis geworden, maar vrijwilligster Coby de Haan is na 65 vrijwilligersjaren nog steeds actief bij het Kootwijker dorpsleven betrokken. ,,Hallo hallo Apeldoorn, hier Radio Kootwijk’’, waarschuwt de oud-voorzitter van de plaatselijke dorpsraad: ,,We gunnen toeristen al het moois van onze natuur, maar het zijn er zoveel en het wordt zo ontzettend druk in ons dorpje!’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn