Vrijwilligers op Landgoed Klarenbeek helpen bijen en vlinders graag een handje. Dit is van belang vanwege de achteruitgang van insecten, waaronder bijen en vlinders. Daarom is er een groot nieuw bijenhotel geplaatst. Van links naar rechts: Régine van Heest, Marleen Onclin en Frieda van Heist.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers op Landgoed Klarenbeek helpen bijen en vlinders graag een handje. Dit is van belang vanwege de achteruitgang van insecten, waaronder bijen en vlinders. Daarom is er een groot nieuw bijenhotel geplaatst. Van links naar rechts: Régine van Heest, Marleen Onclin en Frieda van Heist. © Kevin Hagens

Vrijwilligers van de moestuin op Landgoed Klarenbeek doen alles om bijen te helpen overleven

Bedreven en vol passie werkt een groep vrijwilligers meerdere keren per week op Landgoed Klarenbeek. Aan de moestuin, in de kassen en sinds kort ook aan de nieuwe voedselbank voor bijen. 

  1. Door corona gekortwiekte schermvereniging Surtout gaat met lichtzwaarden in de tegenaanval
    PREMIUM
    Video

    Door corona gekortwiek­te schermvere­ni­ging Surtout gaat met lichtzwaar­den in de tegenaan­val

    Ze zijn er bijna allemaal, de ruim veertig leden van Surtout, de schermvereniging van Apeldoorn, Doetinchem en Zutphen/Eefde. Voor een training reisden ze af naar het terrein van buitenzwembad het Boschbad in Apeldoorn. Daar waar voorzitter Rob van Viegen hen bedankt voor hun trouw, maar ook benadrukt dat de club snel weer moet groeien om de toekomst veilig te stellen. ,,We zitten in de survivalmodus.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn