foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
foto ter illustratie © Politie

Vrouw mag haar gestolen fiets via Facebook weer terugkopen, verdachte: ‘Had er nieuwe ketting op gelegd’

KAMPS DOET RECHTRonald Kamps schrijft dagelijks over een rechtszaak uit de regio. Niet alleen over de opgelegde straf, ook over het verhaal erachter. De zaak van vandaag gaat over het stelen van kabels en een fiets.

4 reacties

 • Henry Ebbers

  1 maand geleden
  ditis typisch linkse bende beleid! Onze nederlandse rechtspraak is onbegreipelijk. Daders worden door OM en rechters eerder beloond, in plaats van bestraft. Daders worden door het OM zogenaamd dood verklaard, om zo staffen te ontlopen. Degenen die dit niet geloven, ik heb bewijzen dit dit 100% bewijzen. Het OM en rechters zijn echt corupt, NL lijkt op een bananen republiek, waar alles mogelijk is.
 • henk hartog

  1 maand geleden
  Gek land hier.. Wat jaren geleden was de omafiets van m'n dochter gestolen in wormerveer, aangifte gedaan, politie had géén tijd voor ons, ik ging elke dag een rondje lopen in de wijk, zag de fiets staan, tilde hem op, en hoppa, fiets terug bij m'n dochter, dacht je dat ik ga wachten, dan is ie weg. M'n dochter werkt er keihard ervoor, die dief niet, dat is het verschil.. Gek land hier.. Dus ook opkomen voor je eigen recht, lijkt me verstandig
 • Eddy Masselink

  1 maand geleden
  Merkwaardige tekst...
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Een fietsketting los kost bij een fietsenmaker 7 euro.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn