Volledig scherm
Wat zijn uw ervaringen met het leerlingen- of doelgroepenvervoer van PlusOV? Positief of negatief; wij horen het graag. © Kevin Hagens

Wat zijn jouw ervaringen met PlusOV?

oproepWat zijn jouw ervaringen met het leerlingen- of doelgroepenvervoer van PlusOV? Positief of negatief, wij horen het graag. Die ervaringen gebruiken we voor een artikel in de Stentor. 

Mail je ervaring in maximaal 100 woorden naar pepijn@destentor.nl, met als onderwerp van de mail 'PlusOV'. Vermeld daarbij je woonplaats en telefoonnummer, zodat we je bij eventuele vragen kunnen benaderen. 

De redactie gebruikt je persoonsgegevens om deze te kunnen plaatsen in de titels van ADR Nieuwsmedia. Meer informatie vind je in ons privacy-statement.

 1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
  PREMIUM

  Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

  Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’
 2. Gemist? ‘Wolf’ in Schoonheten en Staatsloterij verklaart levende Kampenaar dood
  Jouw regionieuws gemist?

  Gemist? ‘Wolf’ in Schoonhe­ten en Staatslote­rij verklaart levende Kampenaar dood

  De gemeente Raalte werd afgelopen week opgeschrikt door een Wolf, althans dat werd in eerste instantie gedacht. Een filmpje circuleerde over een dier dat mogelijk bloed van de weg zat te likken bij Schoonheten. Die ‘wolf’ bleek uiteindelijk de Duitse Herder Beer van Ans Spijker. ,,Het was een boterham. Ik kan je de plek zo aanwijzen,’’ aldus de eigenaresse. Dit verhaal was één van de opmerkelijkste verhalen van afgelopen week. Een overzicht van de verhalen van afgelopen week die het teruglezen waard zijn:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn