Volledig scherm
Er komt behoorlijk wat water uit het uitvaartcentrum tevoorschijn. © Luciano de Graaf

Waterballet in uitvaartcentrum Apeldoorn

UPDATEUitvaartcentrum Boxtart Dela aan de Van der Houven van Oordtlaan in Apeldoorn is aan het einde van de middag geteisterd door wateroverlast. De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse om de volgelopen kelder leeg te pompen.

Op dat moment vonden er geen plechtigheden in de villa plaats.  ,,Ook voor vanavond staan er geen activiteiten gepland", weet Dela-woordvoerder Ria Luichies. ,,En de afspraken van morgen kunnen gewoon doorgaan.” Het pand heeft volgens haar geen schade opgelopen door de spontane waterleidingbreuk. De kelder deed vroeger dienst als archief, maar is al een tijdje niet meer in gebruik. 

  1. Ernstig zieke Voorstenaar Mark Gilligan (54) trekt ten strijde tegen slopende ziekte MS

    Ernstig zieke Voorste­naar Mark Gilligan (54) trekt ten strijde tegen slopende ziekte MS

    Mark Gilligan wil niet langer lijdzaam toezien hoe hij steeds verder aftakelt. Hij verkiest de aanval tegen de slopende ziekte multiple sclerose (MS). De 54-jarige Voorstenaar is een crowdfundingactie gestart. Die moet 75.000 euro opleveren zodat hij in Mexico of Rusland een stamceltransplantatie kan ondergaan. Deze behandeling wordt in Nederland (nog) niet aangeboden. De actie kent een vliegende start: in een week is er al bijna 18.000 euro gedoneerd.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn