Hoe het in 2014 was tijdens de Columbia zaalvoetbaldriedaagse. Onder luid applaus van veel publiek viert Apeldoornse Boys een overwinning. Net als vorig jaar kan ook dit jaar het zaalvoetbaltoernooi niet doorgaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe het in 2014 was tijdens de Columbia zaalvoetbaldriedaagse. Onder luid applaus van veel publiek viert Apeldoornse Boys een overwinning. Net als vorig jaar kan ook dit jaar het zaalvoetbaltoernooi niet doorgaan. © Maarten Sprangh

Weer een streep door grootste zaalvoetbaltoernooi van Apeldoorn

Ook dit jaar gaat de Columbia Veeneman driedaagse niet door. Het grootste zaalvoetbaltoernooi van Apeldoorn, waar bijna alle Apeldoornse voetbalverenigingen aan meedoen, kan door de coronasituatie niet worden gehouden.

  1. Werken aan herstel op stadslandgoed bij Apeldoorn: ‘Ieder mens wil er toe doen’
    PREMIUM
    1

    Werken aan herstel op stadsland­goed bij Apeldoorn: ‘Ieder mens wil er toe doen’

    Op stadslandgoed Woudhuizen in Apeldoorn werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het groen aan het ‘weer meedoen’. Sinds deze maand kunnen naast mensen met een beperking, ook mensen met een psychische kwetsbaarheid aan de slag in de natuur. Op het landgoed kunnen ze in alle rust werken aan hun herstel, een zinvolle werkdag ervaren en mogelijk doorstromen naar regulier werk.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn