Wéér gaat het mis op A50: snelweg urenlang dicht tussen Zwolle en Apeldoorn

VideoIn de staart van de file door werkzaamheden op de A50 zijn vanmiddag wederom meerdere auto's op elkaar gebotst. Alle rijstroken voor het verkeer richting Apeldoorn gingen urenlang op slot. De weg werd in de avond pas weer vrijgegeven.

18 reacties

 • Reinder Bosch

  1 jaar geleden
  Ze moeten al die zogenaamde "zelf rij" technologie in auto's verbieden. Als je perse alles aan een voertuig wilt overlaten ga je maar in de trein zitten. Al deze auto's maken de bestuurders lui en onoplettend en het verkeersgedrag onvoorspelbaar. En dit terwijl de techniek veel fouten en storingen laat zien. Als ik in druk verkeer rijdt ben ik 100% geconcentreerd. Zet ik de radio uit en pak geen handsfree telefoontjes. En ik zorg dat mijn auto technisch goed onderhouden is.
 • Ivanka Varenbrink - van der gugten

  1 jaar geleden
  Zolang als we auto rijden zullen er ongelukken zijn, ongeacht de oorzaak. Het verhaal vermeld echter niet wat de oorzaak is, en voor Corona hadden we dagelijks ongelukken waarvan de precieze oorzaak niette achter halen valt en we ook niet te horen krijgen. Ik merk zelf wel dat er agressiever en ongeduldiger gereden word, waarvan ik denk dat Corona hier een rol in speelt omdat we de rustige wegen gewend zijn en minder hoefden op te letten. Nu het weer druk is zijn we dit gewoon niet meer gewend.
 • D Bastiaannet

  1 jaar geleden
  Handhaven en boete omhoog geen 340 euro 1500 en op de fiets 500 euro misschien helptdit
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  A50 is veilig, N50 is ook veilig. Ligt aan de autobestuurders die heerlijk bezig zijn met andere dingen in de auto. Graag een grondige onderzoek naar deze bestuurders... Als je niet kan autorijden, pak dan lekker de Bus of de trein.
 • J Visser

  1 jaar geleden
  Wanneer nu eens echt handhaven en straffen op mobiel gebruik in de auto? Eigen waarneming zeker 1 op de 10 en in de file de helft met dat apparaat in de handen.