Op de snelweg A1 richting Apeldoorn ter hoogte van afslag Stroe is een geluidscherm beschilderd met blauw-wit-rood, de omgekeerde Nederlandse vlag.
Volledig scherm
Op de snelweg A1 richting Apeldoorn ter hoogte van afslag Stroe is een geluidscherm beschilderd met blauw-wit-rood, de omgekeerde Nederlandse vlag. © Maarten Sprangh

Wéér protest bij Stroe: geluidsscherm bij afslag A1 beschilderd met omgekeerde vlag

Over een lengte van pakweg 100 meter is de geluidswal langs de A1 bij Stroe beschilderd met de omgekeerde Nederlandse vlag. De schildering is aangebracht op de snelweg ter hoogte van de afslag 17 naar Stroe. Rijkswaterstaat gaat vanavond de boel schoonmaken.

47 reacties

 • Henk Huiskamp

  4 maanden geleden
  Kritisch zijn mag niet ..hoofd ballotagecommissie is vaak zeer inkonsekwent..
 • Ben Dijk

  4 maanden geleden
  En ondertussen verlaagt Brussel het mestquotum voor 2023. Vragen ze zich af waarom er nog subsidie aan Nederlandse boeren moet worden gegeven, aangezien ze niet voldoen aan de voorwaarden (en dat gezien alle acties ook niet gaan doen) en wordt hun momentum gestolen door de tegenpartij (gefinancieerd door Poetin et al). Boeren schieten zich in hun eigen voet.
 • corry rijkaart

  4 maanden geleden
  Prima actie !!! De boeren geven niet op !!!
 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Ik vind het een fantastische actie,hulde aan de boeren ,
 • Lorenzo Smening

  4 maanden geleden
  Kosten verhalen op de daders...
 1. d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam
  Liveblog

  d’Olde Veste’54 boekt belangrij­ke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

  Oranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.