Wegrestaurant Mendel schiet truckers te hulp: nu de deuren dicht moeten blijven brengen ze het eten per golfkar naar de vrachtwagens. Op de foto Dave Buitenhuis en Claudia Hilbrink.
Volledig scherm
PREMIUM
Wegrestaurant Mendel schiet truckers te hulp: nu de deuren dicht moeten blijven brengen ze het eten per golfkar naar de vrachtwagens. Op de foto Dave Buitenhuis en Claudia Hilbrink. © Kevin Hagens

Wegrestaurant in Beekbergen schiet hongerige truckers met golfkar te hulp

Hij laat z'n truckers niet met een rammelende maag doorrijden; Dave Buitenhuis van wegrestaurant Mendel zet een golfkar in om de vele vrachtwagenchauffeurs die Beekbergen op hun route hebben tot in de cabine te bedienen.

Mendel is een vaste pleisterplaats voor een leger chauffeurs. Op de grote parkeerplaats parkeren ze hun truck, kunnen er gebruik maken van douche en toilet én kunnen er terecht voor een daghap, bal gehakt of uitsmijter. Als ze daar door corona-maatregelen  niet meer terecht kunnen, hebben ze echt een probleem, zegt Buitenhuis. 

  1. LIVE | Corona in de regio: sportclubs, theaters en musea hebben het zwaar en spandoeken voor leraren

    LIVE | Corona in de regio: sportclubs, theaters en musea hebben het zwaar en spandoeken voor leraren

    Sportclubs en grote culturele instellingen hebben het zwaar nu ze vanwege de coronamaatregelen hun deuren dicht houden. Financiële problemen liggen op de loer. En ook vandaag wordt het weer prachtig lenteweer., met nog hogere temperaturen dan gisteren. Toen werd veelal geluisterd naar de oproep van het kabinet om thuis te blijven. Wat doen mensen vandaag? Houden ze zich aan de regels of raken de parken en stranden vandaag toch wel?

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn