Hier werd het lichaam van Sylvia Steunenberg gevonden.
Volledig scherm
Hier werd het lichaam van Sylvia Steunenberg gevonden. © Luciano de Graaf

Wie was Sylvia (45) uit Apeldoorn en hoe kwam ze om het leven? Dit is wat we tot nu toe weten

updateEen lichaam, een foto, een naam. Nadat donderdag 23 maart een dode vrouw werd gevonden vlak bij het Paleispark van Het Loo in Apeldoorn, was er sprake van groot alarm bij de politie. Wie is zij? Hoe kwam ze om het leven? En wie is er bij haar dood betrokken? Dit is wat we tot nu toe weten.

6 reacties

 • Bart Montagne

  2 maanden geleden
  Je kunt je afvragen of dit allemaal zo breed uitgemeten moet worden in de media...
 • Jeannette Heijnen-Hexspoor

  2 maanden geleden
  Jeannette (andere) Afschuwelijk, om zo aan je eind te moeten komen! Heel veel sterkte voor de nabestaanden 🙏🙏en van harte gecondoleerd💜💔🖤🤝🏼🌻🤝🏼
 • Mo Konink

  2 maanden geleden
  Tja, @Ankie, de politie moet toch eerst bewijs hebben om iemand op te pakken. Ze kunnen - gelukkig- niemand niet op (jouw) onderbuikgevoel arresteren. Dus dat betekent de uitslagen van allerlei onderzoeken afwachten. Als ze, in slechts een paar dagen, voldoende bewijs hebben verkregen om deze man te veroordelen, dan complimenten voor de politie. Sterkte voor de nabestaanden van Sylvia.
 • Ankie Bronckhorst

  2 maanden geleden
  Het verhaal van haar vriend Jeremy is opvallend. Hij is wel verdachte nr. 1 want hij was woensdag bij haar en onderneemt geen actie als hij niks meer van haar hoort wat hij wel vreemd vond. Pas als de politie hem benadert. Ook was hij niet thuis in Uithoorn, maar in Rhenen. Dat ze hem nu pas opgepakt hebben vind ik wel laat.
 • Hendrik

  2 maanden geleden
  Vreselijk 😢