De Adelaar heeft te weinig renners voor een volwaardige mannenploeg, en dat betekent dat de Apeldoornse formatie volgend jaar niet op de weg start. Dus ook niet tijdens het NCK in Dronten.
Volledig scherm
De Adelaar heeft te weinig renners voor een volwaardige mannenploeg, en dat betekent dat de Apeldoornse formatie volgend jaar niet op de weg start. Dus ook niet tijdens het NCK in Dronten. © Freddy Schinkel

Wielerclub De Adelaar houdt mannenploeg op stal in 2021

De elite/beloftenploeg van AR &TV De Adelaar gaat in 2021 niet de weg op. De mannenformatie heeft te weinig renners op papier staan om een volwaardig team op de been te brengen voor de vrije klassiekers en de clubcompetitie.

 1. Soap Huize Vrijland in Wenum-Wiesel bijna ten einde: komst maximaal 50 arbeidsmigranten lijkt formaliteit
  PREMIUM

  Soap Huize Vrijland in We­num-Wie­sel bijna ten einde: komst maximaal 50 arbeidsmi­gran­ten lijkt formali­teit

  Na getouwtrek van meer dan een jaar lijkt er een doorbraak te zijn in de bewoning van Huize Vrijland in Wenum-Wiesel. Er is een compromis over de komst van maximaal vijftig arbeidsmigranten. Alleen een vergunning en een getekende overeenkomst staan dat nog in de weg. De bedoeling is dat de arbeidsmigranten er drie jaar blijven. Daarna hoopt de ontwikkelaar vijf woningen te bouwen op de locatie aan de Elburgerweg.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Sportpark bij natuurgebied? Buurt moet er niet aan denken
  Play

  Sportpark bij natuurge­bied? Buurt moet er niet aan denken

 2. Johnson: ‘Britse variant coronavirus heeft toch hoger sterftecijfer'
  Play

  Johnson: ‘Britse variant coronavi­rus heeft toch hoger sterftecij­fer'

Apeldoorn