Volledig scherm
Robur et Velocitas huldigde op zijn verjaardag zijn jubilarissen. © Robur et Velocitas

Wil Tharner al 75 jaar Roburiaan in Apeldoorn

75 jaar lid van de vereniging; Gelderlands oudste voetbalvereniging Robur et Velocitas zette daar Wil Tharner voor in de schijnwerpers. Op zijn 136ste verjaardag huldigde Robur diverse jubilarissen.

Tharner spande daarmee de kroon aan de Anklaarseweg. De club grossiert weliswaar in jubilarissen maar geen van hen kan tippen aan zijn staat van dienst. 

Vier leden werden geëerd voor 25 jaar lidmaatschap, vier omdat ze zich al veertig jaar Roburiaan mogen noemen, een achttal dat de vijftig jaar vol heeft gemaakt, één lid met zestig jaar achter zijn naam en twee mensen die 65 jaar lid zijn.

  1. Vijf Apeldoornse finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019
    PREMIUM

    Vijf Apeldoorn­se finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019

    Uit ruim honderd aanmeldingen staan zaterdag 3 november 22 kandidaten, verdeeld over vier categorieën, tegenover elkaar in de finale van Miss en Mister Tattoo Nederland 2019. Bijna een kwart van de finalisten is woonachtig binnen de gemeente Apeldoorn. Toeval? Volgens finalist Mister Tattoo Senior Fahid Alizzi (32) is het wel opvallend: ,,Maar voor de verkiezing hadden we elkaar nog nooit ontmoet. We komen zelfs niet bij dezelfde tatoeëerder. Het is echt toeval dat we alle vijf in de finale staan.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn