Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Bert Jansen

Winkeldief met Lidl-tas in Apeldoorn ondanks inzet burgernet ontkomen

Een winkeldief is vanmiddag in Apeldoorn uit handen gebleven van de politie. Een burgernetactie leidde vooralsnog niet tot een arrestatie.

De winkeldiefstal vond tegen 13.45 uur plaats, waarna de dief vluchtte met een fiets en een tas van de supermarkt Lidl. De politie zette kort na de winkeldiefstal de hulp van burgers in. Zij verspreidde via burgernet een signalement van de winkeldief.  De man was plusminus twintig jaar en heeft een negroïde huidskleur. De man was mager en ongeveer 1.85m lang. Als kleding droeg de winkeldief een donkere broek, jas, en pet.

Waar de diefstal plaatsvond is niet bekend. Ook is niet bekend wat de man buit heeft gemaakt. De politie laat in het burgernetbericht weten dat de gezochte man voor het laatst werd gezien op de Merellaan / Kayersdijk. Ongeveer drie kwartier na de diefstal maakte de politie bekend dat de man nog niet was aangehouden.

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn