Ad van Beek: ondernemer kan juist nu verschil maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Ad van Beek: ondernemer kan juist nu verschil maken. © Archief, Maarten Sprangh

Winkelier moet juist nu kans zien, zegt retaildeskundige en hersteld coronapatiënt Ad van Beek uit Apeldoorn

Hij werd zelf door het virus geveld, maar vertaalt dat naar positivisme. De Apeldoornse retaildeskundige Ad van Beek benadert de komende tijd een groot aantal winkeliers. Juist nu corona de Nederlandse winkelwereld op z’n kop heeft gezet, kunnen zij het verschil maken, is zijn boodschap.

De explosieve toename van internetshoppen beroofde diverse ondernemers van omzet. De vraag waar ze voor staan, is hoe lang zij kunnen opboksen tegen grote online ketens met hun eindeloze voorraden en soms scherpe prijzen.

  1. Apeldoornse tienkamper Eelco Sintnicolaas wil zich snel weer in het zweet werken in Zweden om nog wel een keer wat te laten zien
    PREMIUM

    Apeldoorn­se tienkamper Eelco Sintnico­laas wil zich snel weer in het zweet werken in Zweden om nog wel een keer wat te laten zien

    De Apeldoornse tienkamper Eelco Sintnicolaas (33) vertoeft tijdens de coronacrisis in Zweden, vlakbij Stockholm. Daar woont hij samen met zijn vriendin, de Zweedse atlete Elin Westerlund, en bereidde hij zich de laatste maanden voor op wedstrijden en uiteindelijk hopelijk voor plaatsing voor de uitgestelde Olympische Spelen. ,,Het vuur brandt nog, ik wil graag wat laten zien.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn