Volledig scherm
PREMIUM
Omnisport zat bomvol tijdens het EK vrouwenvolleybal van 2015. © Maarten Sprangh

WK volleybal naar Apeldoorn: ‘Dit is nog groter dan de Girostart’

Na het WK beachvolleybal van 2015 en de Ronde van Italië in 2016 is Apeldoorn straks weer gastheer van een mondiaal sportevenement. In 2022 vindt het WK volleybal voor vrouwen hier plaats. Het vervult wethouder Nathan Stukker en gedeputeerde Jan Markink met trots.

Nathan Stukker verklaarde onlangs nog niet zo actief meer te zijn op sociale media. Maar zaterdag even voor middernacht ging hij even helemaal los. De sportwethouder retweette het ene na het andere bericht over de toewijzing van het WK vrouwenvolleybal van 2022 aan Nederland en Polen. Want ‘zijn’ Apeldoorn is één van de beoogde speelsteden.

  1. Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaanse wagen
    PREMIUM
    VIDEO

    Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaan­se wagen

    Amerikaanse auto's zijn z'n lust en zijn leven. Hij bezat ze, sleutelde eraan. Tot Roy van den Bosch (47) uit Twello vijf jaar geleden wordt getroffen door een hersenbloeding. Het is direct foute boel volgens de artsen. Ouders Jose en Eddie krijgen te horen dat hij nog wellicht drie maanden te leven heeft. Vijf jaar later en vele hersenbloedingen en TIA's verder is Roy er nog steeds. Deze zondag komt een ultieme wens voor hem uit: nog één ritje in een Amerikaanse wagen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn