De bouw van Lelystad Airport. Op de foto de oude start/landingsbaan die verbreed wordt en aagepast voor de grotere vliegtuigen die straks gaan landen.
Volledig scherm
De bouw van Lelystad Airport. Op de foto de oude start/landingsbaan die verbreed wordt en aagepast voor de grotere vliegtuigen die straks gaan landen. © Freddy Schinkel

​Woede over gegoochel met vliegroute​

De provincie Gelderland en actiegroep Red de Veluwe zijn boos over opnieuw een wijziging in een vliegroute richting het toekomstige Lelystad Airport. Dit in een week waarin juist het publiek via bijeenkomsten is geïnformeerd over de route.

  1. Apeldoornse arts in Zuid Afrika over omikron-variant: ‘Zorgelijk, maar stop met paniekvoetbal’
    PREMIUM
    5

    Apeldoorn­se arts in Zuid Afrika over omikron-variant: ‘Zorgelijk, maar stop met paniekvoet­bal’

    Hij zit al dertig jaar in Zuid-Afrika als arts en is voorlopig niet van plan om terug te keren. ,,De administratieve belasting, de invloed van de zorgverzekeraars en de politiek op de gezondheidszorg is in Nederland te groot,” zegt Apeldoorner Hugo Tempelman vanuit de Zuid-Afrikaanse provincie Limpopo, zo’n 200 kilometer boven Johannesburg. ,,De ziektenoden uit de maatschappij zijn niet meer bepalend. En dat zie je in Nederland terug in een zwalkend coronabeleid.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn