Yvonne Brummel scant zo nu en dan de app van de AH voor goedkope ‘Overblijvers’ en de app Too Good To Go voor betaalbare boodschappenpakketten.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne Brummel scant zo nu en dan de app van de AH voor goedkope ‘Overblijvers’ en de app Too Good To Go voor betaalbare boodschappenpakketten. © Maarten Sprangh

Yvonne (67) moet steeds meer leuks uit haar leven bannen: ‘De prijzen blijven maar stijgen, waar gaat dit eindigen?’

Boodschappen doen metDe inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we vooral in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Yvonne Brummel (67) uit Apeldoorn dacht van haar welverdiende pensioen te gaan genieten, maar moet steeds meer leuke dingen uit haar leven bannen.

3 reacties

 • O. Landstra

  2 maanden geleden
  Ben je vitaal? Wat dacht je er dan van een kleine baan te zoeken? Op heel veel plekken wordt gezocht, ook naar parttime medewerkers. Als je 16-20 uur per week gaat werken, houd je voldoende tijd over voor leuke dingen. Je hebt dan extra inkomsten, blijft nuttig en actief betrokken bij de samenleving. Stoppen kan altijd nog.
 • Paul Eijk

  2 maanden geleden
  Ik denk dat de supers alleen maar streven naar behoudt van hun super winsten, artikelen die niet of nauwelijks in waarden zijn gestegen bij de inkoop gaan soms mega in prijs omhoog, voorbeeld de H.M. Koffie regelmatig 2 kllo pakken bonen was 13 Euro in de aanbieding nu vragen ze voor 1 kilo 11 Euro, terwijl andere winkels nog geen 5% meer vragen blijft vreemd!
 • Kas Van Dam

  2 maanden geleden
  Zoals iedereen? Ik geef de laatste 20 jaar al de ene na de andere hobby op. Inmiddels is het eigenlijk wel over met leuke dingen. De rekeningen gaan voor. En heb toch geen tijd voor ontspanning. Hoogopgeleide goedbetaalde baan van 40-50 uur in de week. Maar daarnaast nog drie bijbaantjes... Je moet wat!