Dirigent Emile Engel aan het werk bij het Warnsvelds Mannenkoor in de pre-coronatijd. In de nieuwe setting moeten koorleden waarschijnlijk op drie meter afstand van elkaar staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirigent Emile Engel aan het werk bij het Warnsvelds Mannenkoor in de pre-coronatijd. In de nieuwe setting moeten koorleden waarschijnlijk op drie meter afstand van elkaar staan. © Zutphens Persbureau/Patrick van Gemert

Zangkoren mogen na coronastilte weer zingen, maar hoe? ‘Als koor drie meter afstand houden wordt lastig’

Hallelujah! Koren mogen weer zingen. Maar hoe en wat precies? Dat is nog even afwachten. Zangkoren rekenen zich niet rijk. Vele beginnen pas na de zomer weer en gaan in de tussentijd op zoek naar grotere repetitieruimtes en andere corona-proof oplossingen. 

  1. Politie Apeldoorn deelt corrigerende tik uit na agressief en ‘levensgevaarlijk rijgedrag’
    PREMIUM
    video

    Politie Apeldoorn deelt corrigeren­de tik uit na agressief en ‘levensge­vaar­lijk rijgedrag’

    Is het normaal dat een politieman iemand, die hij al op de grond in bedwang houdt, nog een klap geeft? De twee Apeldoornse jongens die dat woensdagavond filmden in de buurt van het Oranjepark keken daar wel gek van op. De politie van Apeldoorn reageert op de videobeelden: ,,Iemand die zich zo heftig verzet dat we hem niet goed kunnen aanhouden, kan een vervelende tik krijgen.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn