Hajo Coumou trof een geplunderde winkel aan, toen hij als curator van City Supermarkt in Apeldoorn was benoemd. Razendsnel politieoptreden voorkwam dat de hele supermarkt illegaal werd leeggehaald.
Volledig scherm
PREMIUM
Hajo Coumou trof een geplunderde winkel aan, toen hij als curator van City Supermarkt in Apeldoorn was benoemd. Razendsnel politieoptreden voorkwam dat de hele supermarkt illegaal werd leeggehaald. © Archief/de Stentor

Zeker 50.000 euro weggesluisd vóór bizarre roofactie in Apeldoornse supermarkt

Vanuit de Turkse supermarkt in Apeldoorn die in maart werd geplunderd, zijn tienduizenden euro’s weggesluisd naar buitenlandse bankrekeningen. Dat heeft de curator vastgesteld in zijn onderzoek naar fraude, in het faillissement dat vlak voor de plundering is uitgesproken over City Supermarkt. 

4 reacties

 • Eddy Masselink

  2 maanden geleden
  Waren dat asielzoekers? Nou, lekker laten zoeken, zou ik zeggen...
 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  @Mathot, die Syrische asielzoekers moeten zeker hebben geweten dat ze deelnamen aan een illegale actie, want ze gingen razendsnel te werk en er snel vandoor toen de politie werd geroepen!
 • J wolters

  2 maanden geleden
  Mathot lekker belangrijk ook ofniet? Laat ze die 50000 maar uit turkije terughalen
 • Mathot

  2 maanden geleden
  De personen die de winkel leeg haalden, zijn die opgepakt en beboet? Of gewoon laten lopen? Het waren immers asielzoekers zijn die niet wisten dat ze foute dingen deden.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn