Zijn de coronaregels nog te volgen? GGD-arts Ashis Brahma beantwoordt lezersvragen

VideoWe hobbelen van persconferentie naar persconferentie en steeds wijzigen de coronaregels. Dat zorgt voor twijfels en verwarring. Wel of niet in quarantaine? Is trainen in de ochtenduren verstandig? GGD-arts Ashis Brahma uit Apeldoorn antwoordt op vragen van lezers van de Stentor.   

4 reacties

 • J de Joode

  2 maanden geleden
  Snel vaccineren van kinderen tussen 4 en 12: van belang voor hun gezondheid, ( long Covid is voor hen ook bedreigend) die van ouders en leerkrachten, maar vooral om leerachterstanden te beperken. En kinderen worden niet ziek van de halve dosis.
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  @ Arend van Faassen: Er zijn altijd weer mensen die bewust de randjes opzoeken en over het randje struikelen. Al struikelend over dat randje vallen ze in een diep gat en nemen in hun val altijd wel een paar andere randjes opzoekende mensen mee. Moet je deze mensen die bewust de randen opzoeken, die over die randen struikelen en vervolgens in dat diepe gat geblesseerd eindigen en blijven liggen, nou wel of niet helpen???
 • Arend van Faassen

  2 maanden geleden
  Ik hoorde vandaag ook een mooie: de regels zijn wel duidelijk, zo min mogelijk bewegingen. Maar de mensen die altijd de randjes op willen zoeken om er onder uit te komen vinden de randjes zo moeilijk. Dus toch maar volledige lockdown
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  Ik hoorde vandaag een mooie; Ze maken de regels expres zo verwarrend, zodat ook het virus niet meer weet wat het moet doen.
 1. Apeldoorn werpt coronajuk af, burgerlijke ongehoorzaamheid wordt gewaardeerd
  PREMIUM
  Video

  Apeldoorn werpt coronajuk af, burgerlij­ke ongehoor­zaam­heid wordt gewaar­deerd

  Het is een wereld van verschil met één zaterdag eerder. Alsof het coronajuk helemaal is afgeworpen ademt het centrum van Apeldoorn de sfeer van een ‘ouderwetse’ bruisende koopdag. De winkels weer open en zelfs - in strijd met de regels - een aantal horecazaken. Eén dagje rebelleren om een signaal af te geven aan Den Haag, zeggen de uitbaters. Niet richting burgemeester Ton Heerts. Die kan niet meer kapot.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn