Edo Draaijer
Volledig scherm
PREMIUM
© Edo Draaijer

Zo verovert grote vriendelijke reus uit Noorwegen onze woningmarkt met zevenmijlslaarzen

De HuisbazenDe Vikingen zijn terug in Nederland, niet op rooftocht maar als kopers van onze huurwoningen.

8 reacties

 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  "De Vikingen zijn terug in Nederland, niet op rooftocht maar als kopers van onze huurwoningen." Is het opkopen van huurwoningen niet gewoon een ordinaire rooftocht? En wat te denken van: "Zo verovert grote vriendelijke reus uit Noorwegen onze woningmarkt met zevenmijlslaarzen". Veroveren van de woningmarkt met zevenmijlslaarzen is ook niets anders dan ordinaire rooftochten en stroperij. Woningzoekers komen nog meer in de kou te staan, niemand wordt hier beter van. Huren worden onbetaalbaar.
 • Petra Pressler-Knaap

  1 jaar geleden
  Wij huurden vroeger van het ABP, was een goede huisbaas en eerlijke huur, dus wat mij betreft een goede investering van onze pensioenfondsen… Als het puur winstbejag is met torenhoge huren, is dat een andere kwestie… Het probleem momenteel is hoofdzakelijk de lage rentevoet, die niets opleveren voor je spaargeld…
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  Toppie van die rechtse regering, de VVD maakt ons land kapot en miljoenen mensen vinden dat geweldig als ze hun hypotheekrenteaftrek maar behouden.
 • Timo Cleton

  1 jaar geleden
  Reden te meer om woonplicht bij wet te regelen en de huursector te laten regelen door de gemeente waarbij er geen winst gemaakt mag worden en investeringsmaatschappijen weren uit deze sector. Een dak boven je hoofd is een primaire levensbehoefte die voor veel mensen onnodig duur uitpakt. Investeringsmaatschappijen bepalen voor een groot deel wat nederlanders moeten betalen om in nederland te kunnen wonen. Haal de tussenpersonen er tussenuit en het wordt ineens een stuk goedkoper.
 • Peter van Buren

  1 jaar geleden
  Dus met instemming van de overheid zijn onze kinderen kansloos op de woningmarkt.... bedankt
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 1. d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam
  Liveblog

  d’Olde Veste’54 boekt belangrij­ke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

  Oranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.